Ася Стоянова, Член на Проверителната комисия на Читалище.то


Казвам се Ася Стоянова, на 33 г., омъжена, с едно дете. Адвокат и съдружник в Адвокатско дружество "Манджукова, Шопов, Петров". 

С подчертана неприязън и дезинтересираност към политиката и случващото се в парламента. До онзи 14 юни 2013 г., когато и моята чаша преля. Много скоро след това осъзнах, че удобното ми мото: "аз правя каквото трябва и с това ангажиментите ми към обществото приключват" не ми върши работа, защото срещу моята едничка праволинейност стоят дългогодишните целенасочени усилия на една клика да срине цялата ни нация в образователно, културно и морално отношение, за да я държи слаба и манипулируема. 

Разочарованието от успехите на тази политика, намерили отражение и в резултатите от последните парламентарни избори, и потресаващия състав на народните ни "представители", затвърди убеждението ми, че каузата на Читалище.то е и моя кауза. 

Трябва да се борим с безпросветността, за да пресечем виреенето на гротескни, алчни и крадливи партии на неин гръб. Като съучредител, член и проверител в Читалище.то ще вложа в тази борба своя хъс, непримиримост и професионален опит. Желая успех на всички ни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар