събота, 22 ноември 2014 г.

Какво свършихме тази седмица - в няколко реда


Честита събота! Измина още една доста активна седмица, в която опитхме да придвижим напред дейността на Читалище.то. Освен, че продължаваме да очакваме вашите предложения за лого до 25 ноември (повече за конкурса - тук), ето и как се движим по някои от другите проекти:
1. Още тази седмица започваме работа по сайта на Читалище.то, като идеята е до края на месеца да имаме инсталирана и работеща уебстраница, която постепенно да допълваме с функционалност. Вече имаме ангажимент от фирма за уебдизайн, която ще изработи като дарение сайта с възможно най-съвременни функции, както би подобавало на едно читалище от 21. век. 
Все още приемаме доброволци в IT-екипа, между които да бърат разпределяни задачки по различни онлайн дейности, така че всички желаещи са добре дошли да ми пишат на alex@chitalishte.to.
2. Обсъдихме списък с възможни събития и дори направихме Facebook и EventYard events за първото - лекция за мисловните карти с лектор Петър Шарков, съосновател на MindMapping.bg и президент на Start It Smart. Срещата е в четвъртък, 27 ноември, в Семинарна зала на Essence Center (ул. "6-ти септември" №37) с начален час 19.00 ч. През следващите дни предстои и лекция за финансовата грамотност, за която съвсем скоро ще публикуваме конкретна информация.
И в този ред на мисли, сформираме и следващата важна работна група - за организиране на събития - ако искате да сте доброволци, пишете ни на mail@chitalishte.to.
3. Сградата на Читалище.то - все още търсим място както за кафе-читалня, така и по-голяма сграда за самото читалище. За кафето изискванията са да е в центъра на София и да може да се обособи поне една част за събития (четения, срещи, дискусии) минимум десетина, най-добре 20 и нагоре души. За голяма сграда също търсим централна локация. Ако имате предложения и идеи, можете да ни пишете на mail@chitalishte.to.
Както се казва, продължаваме напред!
Ваш, 
Алекс 

Няма коментари:

Публикуване на коментар