сряда, 12 ноември 2014 г.

Търси се: конкурс за лого на Читалище.то


Докато се трудим по довършването на регистрацията, създаването на функционален сайт и търсенето на подходящ дом за Читалище.то, имаме още една важна задача - да направим лого.

За целта обявяваме конкурс. В следващите 2 седмици ще приемаме предложения, както на учредители, така и на всеки, който харесва мисията ни. Можете да ползвате мотива от профилната ни снимка във Facebook, но не е задължително.

На 26 ноември 2014 г. ще публикуваме изпратените предложения за гласуване във Facebook страницата ни и ще може да се гласува за тях до 30 ноември включително. От най-харесваните 10 настоятелството ще избере победителя и запазва правото си да пожелае да бъдат направени минимални промени.

Авторът на най-доброто лого ще спечели:
1. Удовлетворението неговият труд да е символ на Читалище.то;
2. Членски внос за една година;
3. Подарък с логото на Читалище.то.

Можете да изпращате своите предложения през следващите две седмици на е-мейл - mail@chitalishte.to или като лично съобщение на Facebook страницата ни www.facebook.com/chitalishtetobg.

Успех!

Допълнение от 3 декември:
След малко удължаване на срока за приемане на предложения, на Facebook-страницата ни вече можете да видите участващите лога. Гласувайте за тях до 7 декември, след което Настоятелството ще избере най-доброто сред най-харесваните 5 лога.

Няма коментари:

Публикуване на коментар