събота, 6 декември 2014 г.

Коледни идеи и ухания - на 14 декември

 Читалище.то и Food Revolution Bulgaria организираме благотворителна творческа работилница за украсяване на коледни сладки за деца. 
Движението Food Revolution Bulgaria популяризира мисията на Фондацията на известния готвач Джейми Оливър (Jamie Oliver Food Foundation), чиято основна цел е да промени отношението на децата към храната и храненето, да ги вдъхнови да погледнат на нея като наслаждение, да им даде основни познания за това откъде идва, как се приготвя и какво въздействие има върху техния организъм. 
Събитието е и продължение на една от инициативите на Читалище.то за обучение и насърчаване на подрастващите в съпричастността им към общността чрез благотворителност и доброволчество.
Очакваме ви на 14 декември, неделя, от 12.30 до 15 ч. в Greenwich Book Center на бул. "Витоша" 37. Сладките и декорацията са осигурени от нас! Творческото вдъхновение от нашите малки приятели!
Изработените сладки ще се продават на място в Greenwich Book Center, като за целта ще бъде подготвена прозрачна урна, в която да се слагат средствата, които желаещите ще отделят.
Автор на текста: Ива Екимова

Няма коментари:

Публикуване на коментар