петък, 30 януари 2015 г.

Обучение-конкурс за Социално предприемачество

     Читалище.то участваме вече втори месец в обучението-конкурс Rinker`s Challenge. Нашата идея/проект е културен център с кафе-читалня./първо в София/. smile emoticon
93 екипа от сферата на социалното предприемачество подадохме документи в конкурса до 31.12.2014г. От тях 26 бяха допуснати до втория кръг - интервюта. Сега сме 12 екипа със супер свежи и ефективни идеи, които участвахме в първата част на обучението - 22,23 и 24.01./снимките/. Успяхме да научим и упражним ценни неща в сферата на финансите, мениджмънта, презентирането, планирането, човешките ресурси.

     Днес, 30.01. имахме възможност да представим наученото пред жури от бизнеса и социалната сфера с възможността за допълнително предпроектно финансиране.
На 6 и 7 февруари ще бъде втората част от обучението - писане на бизнес-план. До 8-и марти всички 12 екипа ще подготвим своите подробни безнес-планове, а на 11-и март ще ги представим пред друго жури от лидери в сферата на културата, бизнеса, образованието, неправителствения сектор. Спечелилият екип ще получи целево финансиране в размер на 20 000лв.
     

   

Приятелствата, идеите и знанията, които получаваме в конкурса/обучението са изключително ценни Читалище.то smile emoticon Благодарим на организаторите. http://www.rinkercenter.org/bg/news/49-uchastnicite-v-rinkers-challenge-sa-izvestni.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар