събота, 23 май 2015 г.

Читалище.то започна кампания за групово финансиране в IndieGoGo


Само ден преди празника на буквите 24 май и първото Общо събрание на Читалище.то имаме удоволствието да ви уведомим, че вече започнахме набирането на средства за голямото преобразяване на първия ни клуб-читалня (вижте още какви данъчни облекчения ползват дарителите тук).

Освен по банковата ни сметка, можете да се включите и през кампанията ни в платформата за групово финансиране IndieGoGo - тя ще даде възможност на всеки да следи как върви набирането на средствата, да види кои са другите дарители (за всеки от тях ние имаме подаръци!), както и по-лесно и бързо да помогне за разпространяването на инициативата.

Ще сме наистина благодарни да дарите и да споделите за набирането на средства, защото да имаме страхотен нов дом съвсем скоро е нещо, за което всички членове на Читалище.то мечтаят от самото му създаване на 1 ноември. Благодарим на всички предварително!


Не забравяйте - очакваме всички настоящи и бъдещи членове на Читалище.то на Общото събрание утре, 24 май, от 16.30 ч. в бъдещата ни клуб-читалня на ул. Лавеле №11.

Няма коментари:

Публикуване на коментар