вторник, 9 февруари 2016 г.

Кажи: "обичам те" в Читалище.то в навечерието на Свети Валентин


Всички гледаме и въздишаме по невероятно красивите неща на Handmade базарите, без дори да подозираме колко е лесно да си ги направим сами.

Красиво нарисувани чаши, креативни картички, декупаж, бижута и страхотни подаръци са само част от нещата, които можем да направим заедно. За да направим домa си по-уютен, за да подарим нещо уникално и незабравимо на някой скъп или любим човек, за да имат децата ни няколко часа за развиване на креативност, въображение и може би неподозирани умения.

Идеята за Работилничката "кажи обичам те" е на художничката Диана Василева и стилистката Станислава Коцева. Те минават през какво ли не: ръчно правени обувки, неподозирани кухненски приспособления, тапети, декорации на заведения, а дипломната работа на Диана можете да видите във фоайето на Президентството.

Работилничката е една идея, която отдавна търси своя дом и най-накрая го намери между стените на Читалище.то.

Елате на 13 февруари от 11:00 часа в Читалище.то, за да покажем на всички как ние можем да кажем „ОБИЧАМ ТЕ“. Подробности можете да намерите в събитието във Фейсбук.

Ще се радваме да се регистрирате за събитието през Evenbrite, за да можем да Ви изпращаме по-лесно информация за бъдещи интересни събития.




1 коментар:

  1. Бърз кредит оферта.
    Имам капитал, който ще се използва по-специално за краткосрочен и дългосрочен план от 2000 евро до 1000000 евро за всеки сериозен човек, които искат този заем заеми. 4 % интерес година според готови сумата, тъй като специфичните не съм нарушава лихварство акт. Можете да изплати Максим от 3 до 25 години в зависимост от размера на готови. Това е за вас да видите за месечните плащания. Аз питам като разпознаване на ръкописни сертифицирано дълг и също някои документи да предостави.
    peggylopez56@Gmail.com

    ОтговорИзтриване